21. mája 2013

AUSSIE Miracle Moist Shampoo & Conditioner

21. mája 2013
                                                                             ♥♥♥♥♥♥♥
Tak,na túto recenziu som sa veľmi tešila. Po viacerých produktoch z dekoratívnej,konečne po dlhšom čase opať niečo z vlasovej a tentokrát ešte aj novinka :)
Chcem Vám zrecenzovať šampón a kondicionér od značky Aussie,u nás doposiaľ nezmámej a tí ktorý ste ju poznali,ste si ju objednávali cez rôzne e-shopy ale u nás voľne v predaji nebola.
Teraz je tomu však inak,na náš trh prišla pomerne nedávno a DM drogéria ju zaradila bežne do predaja. Je veľmi obľúbená hlavne u amerických blogeriek a v anglicku,pripomínam že vo svete nieje nijako výrazne drahá,skôr sa radí medzi bežne cenovo dostupné produkty.
KRÁTKA HISTÓRIA:
Ide o britskú značku i keď jej názov ani logo tomu nensvedčujú. K Austrálii má však najbližšie,pretože celé svoje zloženie sústreďuje výlučne na austrálske suroviny a to hlavne austrálsky makadamiový olej,ktorý pôsobí blahodárne nielen na vlasy,matový balzam,a mnoho ďalších.
V roku 1979 sa istý angličan Tom Radmond vydal na cestu do ďalekej Austrálie. Počas svojho pobytu,však spozoroval na svojich vlasoch výraznú zmenu k horšiemu,pod vplyvom odlišnej klímy,morskej soli,silnému slnečnému žiareniu a suchému vzduchu. Tak si kládol otázku,ako je možné,že domáci obyvatelia tieto problémy nemajú a vlasy majú a aj napriek výrazným a tvrdým podmienkam zdravé a lesklé.
Odpoveď bola jednoduchá,obyvatelia mu predstavili domáce plodiny,vďaka ktorým svoje vlasy udržiavali vo veľmi dobrom stave,napríklad austrálsky lahovník,quandong,divokú čerešňu alebo listy z gumovníku z Modrých hôr.
Tom sa po návrate do Británie čoraz častejšie zamýšľal nad blahodárnymi účinkami spomínaných plodín a ich receptúrami,zároveň si veľmi dobre uvedomoval,že ich jedinečné účinky budú v omnoho priaznivejších podmienkach Európy,pôsobiť priam zázračne. Netrvalo dlho a bola na svete značka Aussie.





Dopredu uvádzam,že ja osbne namám problém so silikónmy alebo parabénmy a podobnými vecami.
Šampón je určný na suché a poškodené a tak trochu NEŠŤASTNÉ vlasy,,,,:) Tak je na obale :)
Jeho hlavnou zložkou je makadamiový olej,má vlasy výrazne hydratovať a oživiť. Používam ho niečo vyše mesiaca,hneď ako úplne prvé ma zarazila jeho skutočne výrazná vôňa,kotrú cítiť aj v regáloch :DD
Vôňa však nieje nepríjemná,iste pre toho,kto neholduje príliš aromatickým vôňam asi veľmi nebude ale mne to nevadí,naopak beriem to ako plus. Tá vôňa mi celý čas ničo pripomínala,bola vskutku extrémne silná,no nie odporná,vyskúšala som XY šampónov na vlasy,milióny druhov a značiek ale takúto vôňu nemal ani jeden jediný z nich. je to niečo medzi detskými orbitkami s trochou pedro žuvačiek plus svieža kvetinová aróma neviem mne to pripadá takto,skutočne som tých produktov na vlasy vaskúšala kvantum ale toto som cítila prvý krát. Je veľmi príjemná,častokrát keď vkročím do kúpelne a priblížim sa k poličke so šampónmy ju tiež veľmi jemne cítim,pri umývaní je cítit naozaj výrazne,rozvonia Vám komplet celú kúpeľnu aj chodbu- nepreháňam! :D
Vo vlasoch som ju cítila ešte 2 dni.
Pri umývaní stačí na ruku nanisť nie príliš veľké množstvo,aby to vlasy zbytočne nezaťažilo ale to platí pri všetkých šampónoch. Nieje príliš tekutý,skôr tuhší,dobre sa rozotiera a stredne pení,len pri tej predstave cítim znova a znova tú vôňu!
Dobre sa s ním pracuje a vymyýva sa z vlasov pohodlne a bez nejakých vačších problémov,vlasy umyje dokonale. Ja používam zakaždým aj kondicionér z rovnakej rady Miracle Moist,nanesiem si ho do dĺžok,nie ku korienkom a nechám chvíľku pôsobiť,podľa potreby a následne ho riadne zmyjem. Už pri jeho zmývaní je cítiť,ako sa vlasy ľahko rozčesávajú. Po vysušení,alebo vyfénovaní je jeho vôňa stále prítomná a pri dotyku sú vlasy neskutočne ľahučké a vyslovene jemné !!!!!!!!!
Nepreháňam a nemám prečo písať nezmysli,,,vlasy mám po ňom ako bábatko :))
Vďaka kondicionéru sa rozčesávajú vyslovene ľalhko a poletujú ako páperíčko,niesú zplihnuté alebo mastné či zaťažené práve naopak,nikdy predtým som takéto vlasy nemala. Perfektne sa mi osvedčil Garnier Essentials na ktorý nedám dopustiť ale Aussie je  ešte lepší. Moje vlasy na tom boli dlhodobo zle,nehovorím pomáha mi veľa produktov ale možem s čistým svedomím povedať,že Aussie zvládol všetko na jeden krát čo ostatnným trvá napríklad týždne. Hydratáciu vyslovene cítiť.




Balzam na vlasy kotré sú poškodené a tak trochu nešťastné s obsahom makadamiového oleja,výrazne hydratuje suché a poškodené vlasy a zanecháva ich jemné,a oživené.
Jeho vôňa je rovnako silná,no nie až natoľko ako šampón,je rovnaká,príjemná a povzbudzujúca. Jeho konzistencia je ako pasta ale nie tuhá,taká redšia,bielo priasvitnej farby. Pracuje sa s ním výborne bez akýchkoľvek problémov. Vlasy zanechá rozčesaťeľné a výrazne im napomáha,tým že obsahuje silikón rozštiepené končeky hravo zamaskuje :)) Je príjemný ale nezaťažuje vlasy,naopak sú jemné a hladké.

Ja osbne po tejto skúsenosti túto radu jednoznačne odporúčam,zatiaľ na vlasy nepoužívam nič iné a som stále veľmi spokojná. Názory sa naň rôznia,čo je úplne pochopiteľné,nie každému musí sadnúť,mne sadol a výrazne,skutočne výrazne milo prekvapil. Myslím že za vyskúšanie Vám určite stojí,v DM je totiž k dispozícii aj v malých vzorkových baleniach,ktoré zase niesú až také malé,ako môžete vidieť na fotografiách kondicionéru :)
Jeho bežná cena v obchodoch je niečo vyše 5 Eur,niekedy ak je akcia,je to menej,malé vzorkové balenie vyše 2 eur. 
Ak s touto značkou máte svoju skúsenosť,napíšte mi prosím dole ko komentárov,budem sa veľmi tešiť :))
♥♥♥♥♥♥

















6 komentárov:

  1. Ja som zatiaľ skúšala len tú vzorku 3 minute miracle a na základe samých superlatív som od nej čakala viac... Zakaždým keď si ju dávam, jej dávam novú šancu, že spraví ten "miracle", ale čo ja viem... daj potom určite vedieť, ako si bola spokojná s ňou. Možno aj ja skúsim tú Miracle Moist, aspoň pre porovnanie :)

    http://tiptopday.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) Akurát chystám naň samotný recenziu,ja ho mám rovnako iba vo vzorke a testovala som ho teda dlhšie ale presne ako píšeš,na základe samých obrovských superlatív všade možne,som aj ja osobne čakala ešte omnoho omnoho viac. Nieje zlý,fakt som lepší kond. ešte nemala ale mne to pripadá tak,že je rovnaký s týmto kondicionérom Miracle Moist. U mňa spravili rovnakú službu,presne to isté aj tento,aj ten 3 Min. Miracle. Síce aj zloženia majú každý trochu iné. Asi som mala až priveľké očakávania alebo ja neviem ale naozaj za mňa,v celku mi pripadajú tieto dva kondicionéry rovnaké,nezaznamenala som,že by 3 Minite Miracle robil niečo viac.

      Odstrániť
  2. dajte mu šancu, najlepšie použiť celú radu. keď som použila iba šampón, bola som sklamaná no predsa si hovorím, ešte to skúsim.. no a okdedy používam presne tieto tri výrobky, ktoré i ty, som fakt spokojná :) nechcem to ale zakríknuť :)) šampón umyje dokonale, krásne vonia, no hydratáciu cítiť až po použití kondicionéru, fakt to treba skombinovať, ono tie balzamy nevyrábajú len tak pre srandu :) no a trojminútová kúra miracle reconstructor ako čerešnička pre ešte jemnejšie, zdravšie, krajšie a voňavejšie vlasy :) veď aj dnes som si vypočula "aké máš pekné vlasy" .. a to som vždy bola smutná, aké sú nepekné a zničené.. no zjavne sú už na tom celkom dobre :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj Lučinka! Ďakujem moc za názor :) Teraz s odstupom času,môžem jednoznačne povedať že u mňa vyhrávajú. Používam ich stále,mala som aj pauzu a skúšala aj iné ale zakaždým sa najradšej vraciam k Aussie. Používam celú radu a som totálne spokojná! Áno,aj iné šampóny sú fajn a je ich viac,no aj napriek tomu,ak to mám zhodnotiť Aussie u mňa vyhráva,ten troj minútový zázrak požijem tak 2 krát do týždňa,niekedy tri,mimo neho používam klasický kondicionér ktorý je tu spomenutý a naozaj vidím rozdiel,celkovo sa mi vlasy po ňom menej mastia. Ale presne ako píšeš,musia sa požívať spolu,použiť šampón v kombinácii s iným kondicionérom aj ke´d obľúbeným a osvedčeným nieje to isté ako požívať ich dokopy,nerobilo to dobrotu ani mne a je jedno aký typ vlasov to je. Zatiaľ som nenašla šampón tak dobrý ako je Aussie najviac mi sadol! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. za málo :) momentálne v DMkách možno získať zľavu 25% na šampón/kondicionér alebo tú trojminútovú kúru :) rozmýslam, ktorý by som skúsila ako ďalší.. či na dlhé vlasy.. alebo farbené.. alebo objem? zišli by sa všetky :D každopááádne, vyskúšala som mega veľa šampónov ale toto.. klop klop, som veľmi spoko :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja takisto rozmýšľa či teraz pre zmenu nevziať tu radu na objem,parádne sú proste! :)))

    OdpovedaťOdstrániť

Janina0 Blog © 2014