25. marca 2013

Catrice Intensif Eye Wet & Dry Shadows

25. marca 2013


Dokonalé,výborne pigmentové,ľahko nanášajúce,veľmi dobre trvácne,skvelo vyzerajúce,nádherne odrážajúce svetlo!!!
Toto všetko absolútne vystihuje tieto tiene na oči od Catrice.Jedná sa o vypalované alebo lepšie povedané zapečené očné tiene,ktoré majú naozaj vysokú pigmentáciu a veľa,veľa maličkých,strieborných a zlatých trblietok.Pozor,nejde však o nič veľmi prehnané,takže sa netreba ničoho báť:)
Pôsobí to veľmi jemne,no zároveň to pritiahne pozornosť a teraz na jar a na leto,keď už budeme mať toho slniečka viac,to bude vyzerať priam luxusne!!!
Veľmi milo som prekvapená kvalitou,výdržou ale aj cenou okolo 4 eur a najvačšmi s celkovým výsledkom. Na oku vyzerajú nádherne,dajú sa pekne kombinovať s inými farbami,sú nositeľné ako na deň,tak i na večer,záleží iba od intenzity akú chcete,pretože sa dajú použiť na sucho,vtedy je ich intenzita trošičku menšia ale aj na mokro,kedy sú omnoho výraznejšie a sýtejšie proste ÚŽASNÉ!!!!
Môžem smelo tvrdiť,že doposiaľ som ani lespšich tieňov na tento spôsob nemala a vrelo ich odporúčam aj čo sa týka ceny,lebo mnohé zapečené tiene od iných značiek sú ďaleko drahšie a možno ani samotná kvalita nieje úmerná cene.Toto je ale pravý opak! :)


010 Black or White Swan?!



Sami vidíte tú nádhernú farbu,sýto hnedú v kombinácii s intenzívnym zlatým shimerom kotrý tomu dodáva ten správny šmrnc.Ako som spomínala,pigmentácia je bezproblémová,či ich použijete na sucho alebo na mokro,zakaždým vyzerajú nádherne.Tieto nezvyknem kombinovať s iným tieňom,lebo samé o sebe sú krásne na celom oku.Dajú sa s nimi vykúzliť veľmi pekné dymové oči! Paráda!!! :))







050 Lunch At Tiffany s






tento veľmi rada kombinujem s inými a asi najviac s prvým Black or White Swan?! Vyzerá to veľmi pekne a zujímavo,zvyknem dávať pod ne ešte čcný primer,to len pre istotu ale myslím že by vydržali aj bez neho viac než slušne:) Lunch At Tiffany s je béžovo jemnučký ako také laté a obsahuje shimmer,nie trblietky ako prvý a je ideálny ako na deň,tak na večer.Na ruke je odfotený na sucho,na mokro má oveľa vačšiu sýtosť,krásne viečko rozžiari a na svetle,alebo slnku je to bezkonkurenčné! :)

Takže,ak to mám zhrnúť,cena perfektná,kvalita perfektná,výdrž ma milo prekvapila rovnako ako pigmentácia, teda neexistuje nič čo by bolo mínusové,len ľutujem,že som ich neobjavila už skôr :D
Pokiaľ viem, nieje to limitovaná edícia,takže dúfam že budú dostupné ešte véééééľmi dlho.Na oficiálnej stránke Catrice som si všimla,že už k nim pribudli aj ďalšie nové odtiene,zaujal ma zlatý 080-Please Gold The Line a 100-Glamourose.
Okrem nich ešte 040-Have You Seen Alice a 030-Vanilla Sky Ride :)


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Janina0 Blog © 2014